Petlas Kış Lastikleri

Petlas kış lastikleri binek araçlardan hafif ticari araçlara kadar her sınıfa uygun üretilir. Rakiplerinden daha bütçe dostu ve emniyetlidir. 14″ ile 21″ inç arası jant çapı ile 40’dan fazla ebat seçenği bulunan kış lastikleri uygun fiyatı ve güvenilir teknolojisi ile kullanıcının kalbini kazanmıştır. İşte Petlas kış lastiği modelleri ve fiyatları

Petlas W601 SNOWMASTER

kış şartlarında yola güvenle tutunma becerisine sahip Snowmaster W601, yüksek çekiş kabiliyeti sağlayan yüksek performanslı bir kış lastiğidir. Sırt deseni sayesinde buzlu yüzeylerde ve kaygan yüzeylerde yere daha iyi tutunma sağlar ve virajlarda savrulmanın önüne geçer. Kış koşullarında hakimiyet artık Petlas Snowmaster W601 ile sorun olmayacak!

Petlas W651 SNOWMASTER

Petlas W651 Snowmaster, Petlas’ın en başarılı ve en çok satan kış lastiklerinden biridir. Yüksek performans ve kış koşullarında emniyeti bir araya getirmiştir. Karlı ve buzlu yollarda mükemmel performans sağlayan bu binek otomobil lastiği hızlı su tahliyesi ve kullanım ömrü avantajı ile Snowmaster serisinin en iyisi ve en gelişmişidir. Kendinden emin durdurma gücü ve güvenilir kullanımı ile tercih sebebidir.

PETLAS GLACIER W661

Buzla Buluşmaktan Daha Fazlası

Glacier W661, yolların kar ve buzla kaplı olduğu en sert kış koşullarında sürücülerin hareket etmelerine yardımcı olmak için özel olarak geliştirilmiştir. Karlı ve buzlu yol yüzeylerinde hassas yol tutuşu ve kısa fren mesafesi sağlayarak nihai güvenliği sağlar. Optimize edilmiş profil, en zorlu koşullarda bile zeminle teması korur. W661’in üstün performansı, Finlandiya’nın zorlu hava ve yol koşullarında yapılan zorlu testlerle kanıtlanmıştır.

TEKNOLOJİ VE FAYDALAR

FST İnce Silika Teknolojisi

Tam silika sırt bileşeni çok düşük sıcaklıklarda bile esnek kalır ve karda ve buzda mükemmel frenleme ve yol tutuşu sağlar.

YÜKSEK TEKNOLOJİLİ LASTİK YAPISI

Derzsiz “0” derece spiral naylon kapak ve geniş çelik kayışlar ile daha yumuşak sürüş, dayanıklılık ve sırt aşınması için homojenliği geliştirir.

BİRLEŞTİRİLMEYEN ÖZEL MONO HALATLI BONCUK DOLGUSU

Daha hassas bir sürüş deneyimi için lastik ve jant arasındaki bağlantıyı güçlendirir. Yüksek hızlı virajlarda yanal dengeyi ve daha yumuşak bir sürüş için tekdüzelik geliştirir

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir